Понеділок, 29 Квітня 2024, 00:43
Головна   Фотографії   Статті   Відео   Гостьова Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Інфо
Статтю ви можете додати в
Розділи
Події [16]
Події на станції
ЗМІ про нас [16]
Що пишуть про нас сайти та ЗМІ
Заходи [1]
Найближчі заходи
Профком [33]
Інфо від профкому
Статті [2] Листування з чиновниками [9]
Листи, надіслані чиновникам та відповіді від них
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 72
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Листопад » 24 » Відповідь пана Мороза на доповідну записку № 1
13:33
Відповідь пана Мороза на доповідну записку № 1
                                                                 Євтушенко В.А.,

вул. Водопійна, б. 40, м. Біла Церква,

Київська обл., 09100

Департамент реформ та розвитку медичної допомоги розглянув Ваше звернення, яке надійшло на Урядову гарячу лінію від 28.10.2013 № 1763685, та повідомляє.

За інформацією Державного закладу «Український науково-практичний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф МОЗ України» згідно Закону України «Про екстрену медичну допомогу» на базі Білоцерківської станції швидкої медичної допомоги було утворено КЗ КОР «КОЦЕМД та МК», внаслідок чого відбулося переведення персоналу до новоутвореного закладу. Перевіркою кадрової служби філії КЗ КОР «КОЦЕМД та МК» «Білоцерківська станція екстреної медичної допомоги» встановлено, що записи у трудові книжки прийнятих на роботу працівників внесено.

З 01.09.2013 року наказом по філії КЗ КОР «КОЦЕМД та МК» «Білоцерківська станція екстреної медичної допомоги» усі бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги укомплектовані згідно штатного розпису (лікарська бригада: 1 лікар + 2 фельдшери, фельдшерська бригада: 2 фельдшери або 1 фельдшер + медсестра або молодша медична сестра). Згідно штатного розпису введено 3 посади охоронця. Питання ліквідації психіатричної бригади не розглядається. Наказів по надання водіям доплати за ненормований робочий день у розмірі 25% від заробітної плати не видавалося.

Філії КЗ КОР «КОЦЕМД та МК» «Білоцерківська станція екстреної медичної допомоги» на 2013 рік на ремонт автомобілів виділено більше 65 тис.грн., за 10 місяців 2013 року використано 64850 грн.

Питання страхування автомобілів стоїть дуже гостро, тому що дані автомобілі не перереєстровано на Центр, так як майно Білоцерківської станції швидкої медичної допомоги 25.10.2012 року арештовано виконавчою службою за борги.

Ремонт приміщення станції швидкої медичної допомоги не проводився на протязі багатьох років. У 2013 році філії КЗ КОР «КОЦЕМД та МК» «Білоцерківська станція екстреної медичної допомоги» виділено 35 тис.грн. на капітальний ремонт 400 кв.м. покрівлі, на даний час зроблено проект ремонту покрівлі.

Клопотання про відзначення працівників філії КЗ КОР «КОЦЕМД та

МК» «Білоцерківська станція екстреної медичної допомоги» преміями Київської ОДА та Київської облради було передано до Департаменту охорони здоров'я Київської ОДА.

Додатково повідомляємо, що Департаменту охорони здоров’я Київської обласної державної адміністрації доручено розглянути Ваше звернення та надати відповідь на порушені у листі питання.


Заступник директора Департаменту реформ та розвитку медичної допомоги                                                                                                              
Є. Мороз

Розділ: Листування з чиновниками | Переглядів: 1301 | Додав: Ruskat | Рейтинг: 1.2/6
Посилання на цю сторінку ID матеріалу: 13.
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Зареєструватися або Увійти ]