Понеділок, 29 Квітня 2024, 12:06
Головна   Фотографії   Статті   Відео   Гостьова Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Інфо
Статтю ви можете додати в
Розділи
Події [16]
Події на станції
ЗМІ про нас [16]
Що пишуть про нас сайти та ЗМІ
Заходи [1]
Найближчі заходи
Профком [33]
Інфо від профкому
Статті [2] Листування з чиновниками [9]
Листи, надіслані чиновникам та відповіді від них
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 72
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Березень » 24 » Лист старшому раднику юстиції - Олійнику С. В
11:00
Лист старшому раднику юстиції - Олійнику С. В

Прокурору м. Біла Церква

старшому раднику юстиції

Олійнику С. В

 

голови профспілкового комітету ППО філії

 КЗ КОР «КОЦЕМД та МК» «Білоцерківська станція екстреної медичної допомоги»

Євтушенка Віктора Арсенійовича

 (09100 Київська область, м. Біла Церква, вул. Водопійна, 40)

 

Заява

Про невиконання Білоцерківською міською радою вимог прокуратури м. Біла Церква щодо усунення виявлених порушень чинного законодавства та вирішення питання погашення заборгованості із виплати компенсацій за невикористані дні щорічних відпусток колишніх працівників КЗ БМР «Станція швидкої медичної допомоги».

           

Шановний Сергію Васильовичу!

            В період кінця 2012 – початку 2013 рр під час проведення т.зв. реорганізації нашого закладу, яке відбулося з грубим порушенням законодавства України (про що було неодноразово доведено в судових органах!), працівникам колишньої КЗ БМР «Станція швидкої медичної допомоги» при звільненні по переводу не були виплачені грошові компенсації за невикористані дні щорічних відпусток, що є неприпустимим в законодавчому полі. І це не дивлячись на те, що працівники особистими заявами попередили адміністрацію та бухгалтерію колишньої установи про недопущення даного правопорушення.

            Не бачучи законного вирішення цього питання, колектив станції в лиці профспілкового комітету 20.03.2013 року звернувся в прокуратуру м. Білої Церкви з вимогою притягнути до відповідальності винних посадовців та сприяти виплаті коштів співробітникам за невикористані дні щорічних відпусток ( з урахуванням індексації!).

            На жаль, ніхто з посадовців не був притягнутий до кримінальної відповідальності за вчинений злочин, натомість 30.04.2013 року (№4032) заступник прокурора Агудалічев О.О. лише повідомив нас про те, що «прокуратурою внесено подання Білоцерківському міському голові  з вимогою усунути виявлені порушення…»

            Численні дзвінки до слідчого прокуратури вселяли надію на те, що правда таки восторжествує. Адже начальник міського управління охорони здоров’я Рогов А.В. заспокоював усіх тим, що «ось-ось буде відповідне рішення сесії Київської обласної Ради, на якому й буде вирішене питання колективу». Але сесії Київської облради минали одна за одною, а наше питання жодного разу навіть не було поставлене на слухання.

            Виходячи з вищевказаного, вдруге вимагаємо:

1.     притягнути до кримінальної відповідальності винних посадовців за грубі порушення ст. ст. 47, 80, 81, 115, 116 Кодексу Законів про працю України;

2.     повернути працівникам колишньої КЗ БМР «Станція швидкої медичної допомоги» грошові компенсації за невикористані дні щорічних відпусток;

3.     сприяти нам, як потерпілій стороні, виплати індексованих коштів за весь час затримки повного розрахунку під час звільнення по переводу.

 

У випадку повторного відписування, замість Ваших конкретних дій, залишаємо за собою право звернення в Генеральну Прокуратуру України, на безстрокові акції протесту, звернення  в засоби масової інформації та в міжнародні правозахисні організації.

 

24 березня 2014 року

 

З повагою, голова профспілкового комітету  ППО філії КЗ КОР «КОЦЕМД та МК» «Білоцерківська станція екстреної медичної допомоги»

 

 

Євтушенко В. А.

                                                                       

Розділ: Листування з чиновниками | Переглядів: 847 | Додав: Ruskat | Рейтинг: 5.0/23
Посилання на цю сторінку ID матеріалу: 29.
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Зареєструватися або Увійти ]