Понеділок, 29 Квітня 2024, 02:31
Головна   Фотографії   Статті   Відео   Гостьова Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Інфо
Статтю ви можете додати в
Розділи
Події [16]
Події на станції
ЗМІ про нас [16]
Що пишуть про нас сайти та ЗМІ
Заходи [1]
Найближчі заходи
Профком [33]
Інфо від профкому
Статті [2] Листування з чиновниками [9]
Листи, надіслані чиновникам та відповіді від них
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 72
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Червень » 24 » Доповідна записка № 4 dsl 24.06.2014
10:51
Доповідна записка № 4 dsl 24.06.2014

Міністру охорони здоров’я України
Мусію Олегу Степановичу
голови профспілкового комітету ППО філії
КЗ КОР «КОЦЕМД та МК» «Білоцерківська станція екстреної медичної допомоги»

Євтушенка Віктора Арсенійовича
(09100 Київська область, м. БілаЦерква, вул. Водопійна, 40)

Міністру охорони здоров’я України

Мусію Олегу Степановичу

голови профспілкового комітету ППО філії

 КЗ КОР «КОЦЕМД та МК» «Білоцерківська станція

екстреної медичної допомоги» Євтушенка Віктора Арсенійовича

 (09100 Київська область, м. БілаЦерква, вул. Водопійна, 40)

Доповідна записка № 4

Шановний Олеже Степановичу!

Після нашого звернення до Вас доповідною запискою № 3 від 14 березня 2014 року, Вами була призначена комісійна перевірка філії КЗ КОР «КОЦЕМД та МК» «Білоцерківська станція екстреної медичної допомоги». Після відпрацювання в нашому колективі комісія надала результати перевірки лише 03.06.2014 року, а нам передали ці запізнілі висновки аж 16.06.2014 року і то лише після звернення на урядову гарячу лінію 05.06.2014 року. Але довгоочікувана відповідь чиновників просто обурила весь трудовий колектив своєю, м’яко кажучи, невідповідністю більшості викладених фактів і таким чином «привітали» нас з професійним святом – дня медичного працівника!

            Чи невже ми могли сподіватися на справедливе рішення комісії, коли до її складу навіть не було включено голову профспілкового комітету ППО філії Євтушенка В.А., який легко зміг би довести численні факти порушення законодавства України гр. Алєксеєнком (т.зв. головним лікарем КЗ КОР «КОЦЕМД та МК»)? Очевидно, що все це кимось робилося навмисно, аби до Вас не дійшов справжній стан речей в нашій установі.

            Натомість також не включений в склад комісії зацікавлений у справі гр. Алєксеєнко, брав найактивнішу участь в роботі комісії і зробив усе можливе аби довести ревізорам, що в нашій установі начебто все відбувалося і нині відбувається законно. А тепер спотворені факти перевірки комісії кричать самі за себе!

            Читаючи чергову відписку чиновників, виникає безліч запитань. А саме:

  • чому члени комісії не спромоглися провести зустріч з півтисячним колективом аби вияснити причини невдоволення працівників керівництвом гр. Алєксеєнка безпосередньо на зборах?
  • чому члени комісії ретельно не перевірили будівлю станції навколо збудованої нової диспетчерської (включаючи сусідні кабінети в приміщенні), де й без окулярів добре видна осадка несучих конструкцій установи?
  • чому члени комісії не знайшли часу аби прослухати аудіозапис зустрічі гр. Алєксеєнка з колективом станції від 28.12.2012 року на нашому сайті і на який ми вказували ще в доповідній записці №1 на ім’я Міністра  охорони здоров’я Богатирьової Р.В ( shvydka-bc.at.ua )? Саме на цій зустрічі гр. Алєксеєнко, цинічно обманюючи працівників, змушує всіх написати заяви на начебто  обов’язкове звільнення по переводу. Окрім цього, саме гр. Алєксеєнко на цій зустрічі заборонив використовувати охоронну службу в цілях безпеки працівників на викликах;
  • чому члени комісії не прослухали аудіозапис на нашому сайті від 12.03.2012 року, де головний бухгалтер Корнієнко П.В. чітко підтверджує факт особистої заборони гр. Алєксеєнком доплати водіям 25% за ненормований робочий день? На цих записах працівники також характеризують поведінку гр. Алєксеєнка;
  • чому жоден з членів комісії не поцікавився у водіїв щодо неодноразової вимушеної закупівлі ними запчастин до карет швидкої допомоги, тим паче, що ці непоодинокі факти задокументовані?
  • чому однією з пропозицій ДОЗ КОДА є клопотання перед КОДА про виділення коштів для Центру, щоби провести капітальний ремонт філії, а паралельно не ставляться питання про правонаступництво під час реформування нашої установи, про надання юридичної особи філії, про доцільність перебування на посаді головного лікаря гр. Алєксеєнка?
  • чому члени комісії, всупереч законодавству України, переймають на себе функції судити про існування нашої профспілкової організації чи належність її до КЗ КОР «КОЦЕМД та МК»? Те ж саме в повній мірі стосується і нашого Колективного Договору!
  • чому члени комісії не звернули увагу на те, що гр. Алєксеєнко, як керівник закладу, мусив би хоч раз на рік зустрічатися з колективом філії, але з початку реформування нашого закладу він ігнорує пересічних працівників, зустрічаючись виключно з адміністрацією установи? Очевидно в нього є підстави боятися прямих зустрічей з трудовим колективом!
  • коли ж врешті буде справедливість по відношенню до працівників нашого колективу?
  • коли перестануть знущатися над нами власть імущі чиновники МОЗу?
  • коли будуть, якщо не звільнені, то принаймні хоча би покарані алєксеєнки, глушаниці, морози, ременники та інші?
  • коли врешті відбудеться справжня люстрація чиновників–бюрокатів, коли відбудеться заміна старої безвідповідальної номенклатури, нездатної до реформаторства, на прогресивних сучасних менеджерів?

На жаль так і залишилися невирішеними злободенні питання, які комісія не спромоглася, а більш за все, не схотіла вирішити!!!

Знаючи про давню дружбу між гр. Алєксеєнком та призначеним Вами головою комісії Юрченком В.Д., можна було заздалегідь передбачити лжевисновки т.зв. комісії. А що ж – рука руку миє! Або ще кажуть: ворон ворону око не виклює!!! Те, що боявся колектив, те й трапилося. Ніяких позитивних зрушень для працівників не відбулося. А тому віднині ми будемо звертатися в ЗМІ (зокрема на телепрограми), у Верховну Раду України, в Кабінет Міністрів України, до Президента України та в міжнародні правові організації. Доведеться шукати правду в інших інстанціях, і повірте, ми її знайдемо!

Особисто вам, шановний Олеже Степановичу, колектив висловлює щиру подяку за бажання допомогти і в той же час співчуваємо Вам щодо тих бюрократів, з якими Вам доводиться працювати! В той же час ми не відмовимося від будь-якої Вашої можливої допомоги колективу й надалі!

 

24 червня 2014 року

 

З повагою, голова
профспілкового комітету ППО філії КЗ
КОР «КОЦЕМД та МК» «Білоцерківська станція екстреної медичної допомоги»

 

 

 

 

Євтушенко В. А.

 

 

Розділ: Профком | Переглядів: 1263 | Додав: Ruskat | Рейтинг: 5.0/25
Посилання на цю сторінку ID матеріалу: 34.
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Зареєструватися або Увійти ]