Четвер, 09 Травня 2024, 15:24
Головна   Фотографії   Статті   Відео   Гостьова Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Інфо
Статтю ви можете додати в
Розділи
Події [16]
Події на станції
ЗМІ про нас [16]
Що пишуть про нас сайти та ЗМІ
Заходи [1]
Найближчі заходи
Профком [33]
Інфо від профкому
Статті [2] Листування з чиновниками [9]
Листи, надіслані чиновникам та відповіді від них
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 72
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Листопад » 28 » Лист-звернення до Кошевич Т. С.
08:40
Лист-звернення до Кошевич Т. С.

Голові Білоцерківської міської організації

профспілки працівників охорони  здоров’я України

Кошевич Т.С

голови профспілкового комітету ППО філії  КЗ КОР «КОЦЕМД та МК»

«Білоцерківська станція екстреної медичної допомоги»

Євтушенка Віктора Арсенійовича

Лист – звернення

Шановна Тамаро Степанівно!

Останнім часом Ви зі свого «високого кабінету» наполегливо озвучуєте інформацію про начебто вкрай необхідне переобрання профспілкового комітету засобом проведення термінових звітно-виборних зборів у нашій установі. При цьому Ви чомусь посилаєтесь на вказівку прем’єра Яценюка А.П. про необхідність оптимізувати медичну галузь України.

На засіданні нашого профспілкового комітету від 7.11.2014 року (протокол № 17) ми так і не змогли второпати, який зв’язок між постановою прем’єра та терміновими зборами у нашому колективі. Як ми тільки не намагалися стулити до купи Ваші аргументи щодо негайного переобрання складу ПК, але так і не змогли допетрати чого ж Ви домагаєтеся. Ваші аргументи виявилися абсолютно непереконливими. Невже Ви гадаєте, що термінове переобрання членів ПК на можливий новий склад ПК буде гарантувати покращення захисту наших працівників в цей непевний час?  Ми впевнені, що такі непродумані дії навпаки тільки зашкодять і без того скривдженому обласним керівництвом колективу філії КЗ КОР «КОЦЕМД та МК» «БСЕМД».

Яку ж мету Ви, шановна Тамаро Степанівно, переслідуєте? Певно дуже вже Вам хочеться ослабити авторитетний вплив нашого нинішнього складу ПК на делегатів міських звітно – виборних зборів під час Вашого переобрання на новий п’ятирічний строк! Але Ви помиляєтесь! Ми навіть про це й не думали, адже Ви й так п’ять років тому зарікалися знову не висуватись головою міської організації. За язик Вас ніхто не тягнув! Невже тепер Ви знову забажали (в який раз!!!) очолити міську організацію на наступний термін, і для цього намагаєтесь усунути з дороги тих, хто зможе Вас чесно критикувати за допущені прорахунки в роботі? Чесно кажучи, цього ми від Вас не очікували і тому не збиралися Вам заважати й надалі очолювати профспілку. Але своїми вчинками Ви спонукаєте нас до дій!

Ви запевняєте, що ми порушуємо Статут профспілки, бо, мовляв, не хочемо підкорятись Вашим непродуманим рішенням. В такому разі звернемося до букви законів Статуту ПСПОЗУ:

П.38. …термін повноважень виборних органів організацій Профспілки всіх рівнів 5 років. Повноваження виборних органів профспілки та її організацій дійсні до формування (обрання чи делегування) нового складу виборних органів.

П.41. Проведення звітів і виборів у встановлені терміни є обов’язковим. У разі порушення територіальною або первинною організацією Профспілки вище стоячий за рівнем виборний орган Профспілки протягом не більше трьох місяців приймає рішення, яким призначає звітно - виборні збори, конференцію в цій організації.

П.47. Дострокові вибори профспілкового органу проводяться на термін повноважень виборного органу, що залишився:

на вимогу не менш як 1/3 членів Профспілки, об’єднуваних відповідною Профспілковою організацією;

на вимогу 1/3 організацій Профспілки за рішенням їх виборних органів;

за пропозицією вище стоячого виборного органу

(за аргументованою пропозицією – думка автора!).

Як бачимо, правопорушення чи посадові зловживання з нашого боку відсутні. А тому наполегливо закликаємо Вас, шановна Тамаро Степанівно, перестати зловживати керівним становищем і переслідувати лише власні меркантильні цілі, використовуючи адмінресурс та вплив на членів ради міської профспілки, аби втриматися в кріслі керівника ще на необмежений час. Не ми затіяли цю чергову «війну» і не ми переслідуємо якість корисливі цілі, бо розуміємо, що від цього насамперед постраждають пересічні члени нашої з Вами профспілки. Вимагаємо дослухатися до голосу розуму і до обґрунтованих рішень підпорядкованих Вам нижче стоячих профспілкових організацій.

 

7 листопада 2014 року

 

Додаток: Витяг з протоколу № 17 засідання ПК ППО філії КЗ КОР «КОЦЕМД та МК» «БСЕМД» від 7.11.2014 р.

 

З повагою, голова профспілкового комітету:

секретар профспілкового комітету:

____________________

 

____________________

Євтушенко В. А.

 

Беденко Є.В.

Розділ: Профком | Переглядів: 982 | Додав: Ruskat | Рейтинг: 5.0/12
Посилання на цю сторінку ID матеріалу: 53.
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Зареєструватися або Увійти ]