Неділя, 28 Квітня 2024, 02:20
Головна   Фотографії   Статті   Відео   Гостьова Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Інфо
Статтю ви можете додати в
Розділи
Події [16]
Події на станції
ЗМІ про нас [16]
Що пишуть про нас сайти та ЗМІ
Заходи [1]
Найближчі заходи
Профком [33]
Інфо від профкому
Статті [2] Листування з чиновниками [9]
Листи, надіслані чиновникам та відповіді від них
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 72
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 26 » Люди ВОЛІ вимагають виконати рішення Київоблради і звільнити з посади одіозного лікаря Алєксеєнка
19:09
Люди ВОЛІ вимагають виконати рішення Київоблради і звільнити з посади одіозного лікаря Алєксеєнка

«ВОЛЯ» Білої Церкви вимагає припинити спроби  колишнього  лікаря Київського обласного центру екстреної медичної допомоги  та медицини катастроф Олександра Алєксеєнка незаконно залишитись на посаді За підтримкою до людей ВОЛІ в черговий раз звернулися працівники Білоцерківського пункту екстреної допомоги, що вже давно потерпали від свавілля обласного керівництва. Завдяки активістам «ВОЛІ» права лікарів на придатні умови праці вдалося захистити, а 6 жовтня 2015 року був проведений конкурс на заміщення вакансій головних лікарів області.

Однак Алексеєнко попри все намагається залишитись на посаді. І очевидно, що не тільки він.

«Білоцерківська станція екстреної медичної допомоги висунула на посаду, яку раніше обіймав пан Алєксеєнко, кандидатуру лікаря швидкої  Андрія Степанченка, який був затверджений за результатами відкритого конкурсу. Однак потім почалися незрозумілі дії вже колишнього  керівництва Департаменту Київської ОДА. Минуло більш як 2 місяці з часу призначення нових лікарів на посади, а контракт ні з ким з них досі не підписано», - обурюється  голова профспілки працівників Білоцерківської станції екстреної медичної допомоги Віктор Євтушенко.

За словами Євтушенка, пан Алєксеєнко досі керує Центром екстреної медичної допомоги і медицини катастроф. Більш того, відомо, що він, перебуваючи на постійних лікарняних, саботує  передачу справ новому керівнику.

Люди ВОЛІ Білої Церкви разом з профспілковим лідером білоцерківських лікарів звернулися до депутата «ВОЛІ» Ірини Суслової с проханням втрутитись у ситуацію і змусити керівництво Київської облдержадміністрації, Київської облради та Департаменту Київської ОДА виконати законне рішення Київоблради від 8 жовтня 2015 року. Саме тоді на підставі результатів конкурсу головним лікарем Київського обласного центру екстреної медичної допомоги був призначений Андрій Степанченко, а також 26 інших керівників медичних закладів  області.

Розділ: Події | Переглядів: 1192 | Додав: Ruskat | Теги: воля | Рейтинг: 5.0/3
Посилання на цю сторінку ID матеріалу: 77.
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Зареєструватися або Увійти ]