Вівторок, 30 Квітня 2024, 03:16
Головна   Фотографії   Статті   Відео   Гостьова Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Інфо
Статтю ви можете додати в
Розділи
Події [16]
Події на станції
ЗМІ про нас [16]
Що пишуть про нас сайти та ЗМІ
Заходи [1]
Найближчі заходи
Профком [33]
Інфо від профкому
Статті [2] Листування з чиновниками [9]
Листи, надіслані чиновникам та відповіді від них
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 72
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Вересень » 24 » ДАРУНОК ВІД «ХОФ ШЛЮТЕР» – КАРЕТА ДЛЯ ШВИДКОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ
13:12
ДАРУНОК ВІД «ХОФ ШЛЮТЕР» – КАРЕТА ДЛЯ ШВИДКОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

Німецька благодійна організація «Хоф Шлютер», котру очолює Петер Новотні та його дружина Хельга і син Андре, не так давно пообіцяла міському голові Василю Савчуку подарувати, як жест доброї благодійної волі, Білоцерківській міській станції швидкої невідкладної медичної допомоги - спеціалізований автомобіль «103». Доброчинці з Німеччини дотримали свого слова: минулого четверга колектив «швидкої» з радістю отримав сучасний автомобіль для екстреної медичної допомоги хворим нашого міста. Цікаво, що дарунок збігся з ювілейними датами: відзначення 50-річчя від дня створення Білоцерківської станції швидкої невідкладної медичної допомоги та 980-ї річниці Білої Церкви.

Дарунок від «Хоф Шлютер» – карета для швидкої медичної допомоги

До речі, за всю історію доброзичливих, доброчинних зв’язків з нашим містом, котрі зав’язалися завдяки Міжнародному фонду «Відродження Чорнобиля», Міжнародному фонду «Друзі – дітям Чорнобиля», які очолює директор Микола Дашкевич, згадана німецька благодійна організація вже подарувала чотири профільні автомобілі для «швидкої».

Дарунок від «Хоф Шлютер» – карета для швидкої медичної допомоги

Чотириколісний подарунок від німецьких друзів – карета для надання екстреної медичної допомоги хворим – величаво, своїм ходом під’їхав до так званого парадного під’їзду «швидкої». Автомобіль відразу обступили присутні приємного дійства: міський голова Василь Савчук, глава міської медицини Анатолій Рогов, головний лікар «швидкої» Володимир Семенченко і його колеги, та німецькі доброчинці, котрих представив для загалу Микола Дашкевич.

Як мовиться, полюбувавшись каретою, посадовці розпочали в офіційній обстановці дякувати щедрим гостям з Німеччини за подарований сучасний автомобіль, котрий не один рік слугуватиме медпрацівникам «швидкої» у їхній нелегкій цілодобовій роботі.

Дарунок від «Хоф Шлютер» – карета для швидкої медичної допомоги

Як наголосив Василь Савчук, використання карети надасть можливість покращити якість медичного обслуговування мешканців міста, уражених радіацією.

Щоб ще більше підкреслити значимість цього подарунку, Володимир Семенченко розповів про непрості будні роботи свого лікарняного закладу. Адже при напруженій роботі його колег, не останню роль відіграють саме карети, що мають бути завжди справними. Тож у ряд справного й технічно невідмовного транспорту і стане подарована карета.(До речі, Микола Дашкевич попросив присутніх не дивуватися з майже порожнього салону медичного авто, оскільки всіляке сучасне обладнання змонтується у найближчі дні. Причина такої ситуації криється у вимогах таможні України).

Дарунок від «Хоф Шлютер» – карета для швидкої медичної допомоги

У відповідь на подяки міського голови та інших присутніх посадовців, Петер Новотні пообіцяв і надалі співпрацювати з чорнобильськими фондами міста задля надання посильної і всебічної допомоги людям, які її потребують.

Джерело

Розділ: ЗМІ про нас | Переглядів: 680 | Додав: Ruskat | Рейтинг: 5.0/2
Посилання на цю сторінку ID матеріалу: 50.
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Зареєструватися або Увійти ]