Понеділок, 29 Квітня 2024, 00:14
Головна   Фотографії   Статті   Відео   Гостьова Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Інфо
Статтю ви можете додати в
Розділи
Події [16]
Події на станції
ЗМІ про нас [16]
Що пишуть про нас сайти та ЗМІ
Заходи [1]
Найближчі заходи
Профком [33]
Інфо від профкому
Статті [2] Листування з чиновниками [9]
Листи, надіслані чиновникам та відповіді від них
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 72
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 4 » Витяг з протоколу №13 засідання ПК ППО філії КЗ КОР "КОЦЕМД та МК" "БСЕМД" від 26.08.2014 р.
09:06
Витяг з протоколу №13 засідання ПК ППО філії КЗ КОР "КОЦЕМД та МК" "БСЕМД" від 26.08.2014 р.

Слухали:   доповідь голови ПК Євтушенка В.А. на тему остаточної ухвали Вищого спеціалізованого суду України щодо повернення доплати водіям 25% тарифної ставки за ненормований робочий день, протизаконно відібраний у них головним лікарем гр. Алєксеєнком О.О. та повернення фінансової заборгованості водіям, котрі постраждали від цих протиправних дій з 01.01.2013 року. 

Ухвалили: проаналізувавши доповідь голови ПК Євтушенка В.А, члени профспілкового комітету прийшли до висновку про те, що на превеликий жаль нині (як і раніше!) суди України вищих інстанцій стоять на захисті сторін багатих і впливових чиновників. Зокрема мова йде про бюрократів МОЗу України. На жаль суди вищих інстанцій не підтримали ухвалу Білоцерківського міськрайонного суду, який виніс (на нашу думку) єдиноправильне рішення на користь колективу водіїв. Очевидні підкупи та блати гр. Алєксеєнка сприяли викривленню рішень Апеляційного суду в Київській області, а це в свою чергу вплинуло на рішення Вищого спеціалізованого суду. Всі ці негаразди ми безпосередньо відчули на собі під час слухання справи саме в Апеляційному суді, коли т.зв. юрист-консульт Жуков (довірена особа гр. Алєксеєнка) безпосередньо на судовому засіданні передавав якісь папери, а судді навіть не озвучили, що то були за документи. А це є грубим порушенням судочинства! Ще одним доказом не на нашу користь слугувало те, що Жукову дали на виступ 17 хвилин, а нам - лише по 1 - 2 хвилини, і при цьому ще й постійно перебивали наші виступи. 

          Як зазначив голова ПК Євтушенко В.А .".... заради повної об'єктивності слід запитати самих себе: чому ми програли?" Стратегічна помилка полягаля в тому, що працівники добровільно погодилися написати заяви на звільнення по переводу в кінці 2012 року. Тобто тим самим ми відмовилися від реформування на користь ліквідації колишньої установи. Печально те, що ліквідації СШМД так і не відбулося, а вирок, який ми самі собі підписали (хоч і під моральним тиском гр. Алєксеєнка), залишився в силі! 

          Бажання гр. Алєксеєнка реформувати ШМД на свій лад, спонукало його не до того, щоби стати кращим реформатором, а до того, щоби бути одним єдиним т.зв. царьком у своєму роді. А поведінка з підлеглими у нього була і залишається на рівні монарха з холопами! Ми це дуже добре відчули на своїй шкурі з перших часів перебування Хазяїна на нашій станції.

          Після  т.зв. записів у наших трудових книжках: "Звільнений по переводу і прийнятий на станцію швидкої медичної НЕВІДКЛАДНОЇ допомоги", а не на ЕКСТРЕНУ медичну  допомогу, ці трудові книжечки повинні мироточити слізьми обдурених працівників від отих лжезаписів!

          А намагання гр. Алєксеєнка приєднати нашу профспілку до його кишенькової профспілкової організації з назвою КЗ КОР "КОЦЕМД та МК" в Києві, подібне на трансплантацію чужого геморою до здорового тіла!

         Давно відомо, що неспростована брехня стає правдою! Тому спростувати рішення та ухвали Вищого спеціалізованого чи Апеляційного судів, уповноважені лише працівники нашого колективу, які пережили той жах т.зв. реформування, а правильніше сказати - примусового приниження цілого колективу. Нехай на скрижалях історії залишаться ці ганебні сторінки нашого пережитого буття під керівництвом гр. Алєксеєнка. Ми цього ніколи не забудемо і не пробачимо самодуру!!!

          Не дивлячись на негативні рішення судів, голова ПК вважав і вважає, що компанія КЗ КОР "КОЦЕМД та МК" на чолі з гр. Алєксеєнком це - тимчасове правове непорозуміння!

Розділ: Профком | Переглядів: 1441 | Додав: Ruskat | Рейтинг: 5.0/26
Посилання на цю сторінку ID матеріалу: 38.
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Зареєструватися або Увійти ]