Середа, 01 Травня 2024, 16:48
Головна   Фотографії   Статті   Відео   Гостьова Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Інфо
Статтю ви можете додати в
Розділи
Події [16]
Події на станції
ЗМІ про нас [16]
Що пишуть про нас сайти та ЗМІ
Заходи [1]
Найближчі заходи
Профком [33]
Інфо від профкому
Статті [2] Листування з чиновниками [9]
Листи, надіслані чиновникам та відповіді від них
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 72
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 30 » Рішення членів ПК на протизаконні дії голови БМППОЗУ Кошевич Т.С.
09:23
Рішення членів ПК на протизаконні дії голови БМППОЗУ Кошевич Т.С.

Голові Білоцерківської міської профспілки

 працівників охорони здоров’я України

Кошевич Т.С.

 

членів профспілкового комітету ППО

філії КЗ КОР ‘’КОЦЕМД та МК’’

‘’Білоцерківська станція екстреної

медичноїдопомоги’’   

 

 

 ЛИСТ – ЗВЕРНЕННЯ

 

            Шановна Тамаро Степанівно !

            Колектив Білоцерківської станції екстреної медичної допомоги, на жаль, не може Вас привітати з черговим переобранням на посаду, яку Ви навічно забронювали за собою. Ви її зайняли не за покликом, а за шкурним бажанням якомога довше утримуватися в керівному кріслі.

            Впродовж останніх років, за допомогою упосліджених членів Президії, Ви перетворили Раду голів ПК в закрите акціонерне товариство з обмеженою відповідальністю  ‘’ Кошевич і К⁰ ‘’. Завдяки брудним маніпуляціям Ви узурпували владу, розділивши керівні посади в Раді поміж собі подібними , безсоромно призначивши відповідні доплати з казни профвнесків.

            Кричущі факти правопорушення Вами Статуту свідчать у випадку позбавлення конституційного права голосу чотирьох делегатів і голови нашої ППО на міських звітно-виборних зборах, чим порушили ст.: 8, 9 п 6, 9 п 8, 27 п 3. Вам, за допомогою деяких по-рабськи налаштованих членів Ради, вдалося влаштувати своєрідний цирк між поважними делегатами та гостями зборів. Невже Ви гадаєте, що заздалегідь сплановане Вами дійство не залишиться непоміченим серед медпрацівників міста?  Розголос про ці т.зв. ‘’вибори’’ уже шириться містом, а згодом про цю аферу буде знати вся Україна ! 

            Але ми впевнені, що і Ви, і Ваші сателіти з Ради будуть спати спокійно через відсутність елементарної совісті та поваги до тих, за рахунок кого Ви живете ! А сума рахунків членських внесків за 5 років таки вражає – більше 5,6 мільйонів гривень. Із цих коштів чистий прибуток обласної профспілки ( після дебету-кредиту) сягнув одного мільйона гривень, а на ваші рахунки ‘’впало’’ не менше 1,6 млн.!!!   Чомусь ніхто на зборах не поцікавився, куди пішов отой один мільйон гривень людських грошей. Так само ніхто не запитав і у Вас, шановна Тамаро Степанівно, а за які кошти Ви щорічно по кілька разів відпочиваєте на курортах !!!   Тільки не пояснюйте, що ці поїздки Ви організовували виключно за рахунок сімейного бюджету, щоб не бути лицемірною в очах Ваших збіднілих членів ППО !!!

            На зборах було гидко слухати під час Вашого виступу самовихваляння та показушність про начебто велику пророблену роботу. Це ж треба так не визнавати свої очевидні помилки? Мабуть не в одного Сірка очі позичили !!!   Ще бридкіше ставало від того, як Вас буквально запрошували підготовлені промовці вкотре возсістися на таку омріяну Вами посаду !!! Що Вам до того, що ще 5 років пересічні члени профспілки будуть вимушені терпіти Ваше окозамилювання? Вам головне – доглядіти внучку, а на простих роботяг Вам начхати!!! Наразі сумно стає від того, що у Вас не вистачило духу зізнатися про минулі прорахунки в роботі. А без покаяння Ви й надалі будете вважати себе небожителькою.

            Багатьом стало зрозуміло, що зірвати виступ голови ПК Євтушенка В.А. Вами було сплановано заздалегідь, аби не дати можливості почути голос нашого колективу. Немає сумніву, що якби Євтушенко вихваляв Вас, то його ніхто не зупиняв би.

            Збори залишили враження, що члени Ради вирішили й надалі жити своїм життям, а решту членів профспілки Ви кинули напризволяще виживати хто як зможе.

            Ваше переобрання на черговий п’ятирічний строк це – контрольний постріл по профспілці нашої міської організації !!!  Що ж, добивайте рештки, які ще залишилися, створюючи видимість натхненної праці !!!  Ви це навчилися робити за багато років сидіння в кріслі.

            Але колектив нашої ППО не дозволить Вам і членам Президії паразитувати за наш рахунок.  Колись таки прокинуться й інші ППО, і тоді Вас винесуть з кабінету разом з кріслом !!!

            А наразі ми звинувачуємо Вас і членів Президії у цілеспрямованому знищенні культурно-масової та спортивно-масової робіт, порушуючи ст.75 п 9 Статуту !!!  Ми звинувачуємо Вас в упертому небажанні надавати безоплатний правовий захист членам профспілки засобом неприйняття на роботу юриста, аби не платити йому зарплати, щоб залишати зайві кошти собі на власні потреби !!!  А звідси звинувачуємо Вас в очевидному порушенні ст.: 27 п 9, 75 п 1.5, 79 п 5,105 Статуту профспілкової організації.   Ми звинувачуємо Вас у небажанні надання наших же коштів на випуск книги ‘’Історія БСШМД’’, порушивши ст.: 17 п 16, 105 !!!

 

            Виходячи з вищесказаного, профспілковий комітет ППО філії КЗ КОР ‘’КОЦЕМД та МК’’ ‘’БСЕМД’’ прийняв рішення :

  • Вас і членів Ради, котрі ганебно голосували за позбавлення голосів наших делегатів, позбавити права голосу на будь-яких зборах нашого колективу, як таких, що не мають на це морального права;
  • згідно зі ст.103 Статуту, фінансування нашою ППО міської профспілки встановити на рівні 20%, а не 28%, як було до прийняття цього рішення.

 

            Перегляд даних рішень можливий лише за умови Вашого офіційного вибачення серед членів міської профспілки працівників охорони здоров’я.

            В разі невиконання Вами наших законних рішень залишаємо за собою право звернення в Центральну Профспілку України та масовий вихід з лав Вашої профорганізації.

 

 

Додаток: витяг з протоколу №19 від 30.12.14

 

На жаль, без поваги до Вас,
Євтушенко В.А.
члени ПК ППО філії КЗ КОР
‘‘КОЦЕМД та МК’’ ‘’БСЕМД’’
Беденко Є.В.
Господарчук В.О.
Баранов А.І.
Оненко Г.Ф.
Ковтун О.О.

 

Розділ: Профком | Переглядів: 1162 | Додав: Ruskat | Рейтинг: 5.0/12
Посилання на цю сторінку ID матеріалу: 54.
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Зареєструватися або Увійти ]